.

.

Morse Taper Shank alat, plutajući teleskopski funkcijsko tapkanje držač stabilnog za CNC strug za bušenje strojeva

Morse Taper Shank alat, plutajući teleskopski funkcijsko tapkanje držač stabilnog za CNC strug za bušenje

KM 32.35

Količina robe
Tova je dostupan

Specifikacija : TIPA : COLTET CHUCK Hower Model : MT2-GT12-110lmaterial : Stepen Steeltool Ručka tvrdoća : 58-60 stepeni tablice : 0,002mm do 0.7 Inaplasivirani Chuck : GT12, GT12 B, TC312, G3 INTERFACE Lokacija : GT12 Veličina : cca. Popis paketa 19mm / 0,7in : 1 x držač Chucka Chucka. Dođite s plutajućim, teleskopskim i brzim promjenama, široko korištenim u CNC obradnim centrima, strojevima za bušenje, strugovima, CNC / glodalice, dosadne mašine i mašine, etc. Čvrsto stegnuta visokom stabilnošću, otpornošću na habanje i izdržljivo4. Glavni dio ima prednji i zadnji uređaj za kompenzaciju. Glavni dio ima prednji i zadnji uređaj za kompenzaciju.3 INSIZA CHUCK : Približno 20mm / 0,8in Maksimalni promjer držača alata Kopur : cca. Držač Chucka Chucka jednostavan je za instaliranje i uklanjanje, a operacija je jednostavna5. Dođite s plutajućim, teleskopskim i brzim promjenama, široko korištenim u CNC obradnim centrima, strojevima za bušenje, tokarilice, CNC / glodalice, dosadne mašine i mašine, itd. Držač COLTET CHUCK je jednostavan za instaliranje i uklanjanje, a operacija je jednostavna. Dođite s plutajućim, teleskopskim i brzim promjenama, široko korištenim u CNC obradnim centrima, strojevima za bušenje, tokarilice, CNC / glodalice, dosadne mašine i mašine, itd. Dođite sa zaštitom od preopterećenja, kada je Chuck priključen, samo podesite maticu da biste dobili različite torzije za klizanje kako bi se spriječilo pucanje slavine, što je zgodno i brzo. Držač COLTET CHUCK je jednostavan za instaliranje i uklanjanje, a operacija je jednostavna. Sastavljen od glavnog tijela i utičnice. Stav stezaljke ima dvije vrste zaštite od preopterećenja i ne-zaštitu. Glavni dio ima prednji i zadnji uređaj za kompenzaciju.tool ručka Dužina : cca. Dođite sa zaštitom od preopterećenja, kada se Chuck priključi, samo podesite maticu da biste dobili različite torzije za klizanje kako bi se spriječilo lomljenje slavine, što je zgodno i brzo3. Dođite sa zaštitom od preopterećenja, kada je Chuck priključen, samo podesite maticu da biste dobili različite torzije za klizanje kako bi se spriječilo pucanje slavine, što je zgodno i brzo.008mmpurpose : Zaštita od preopterećenja, zaustavljanje Dodirnite lomage Age Ageages : Zaštita od preopterećenja, tap će automatski preklizati kada se spriječi lomljenja; Ima funkcije plutajuće, teleskopske i brzom promjenom : koristi se za stezanje prapnih slavina, koje se koriste za obradu komplikacija : koristi se za obradu; Široko se koristi u CNC obradnim centrima, strojevima za bušenje, tokarilice, CNC / glodalice, buljine mašine i alatni strojevi, etc.

Ključne karakteristike

Item Type:
Collet Chuck Holder
Model:
MT2-GT12-110L
Material:
High speed steel
Tool Handle Hardness:
58-60 degrees
Accuracy:
0.002mm to 0.008mm
Purpose:
Anti-overload protection, stop tap breakage
Advantages:
Anti-overload protection, the tap will automatically slip when reaching a certain torsion to prevent the tap from breaking; has the functions of floating, telescopic and quick-changing
Function:
Used for clamping straight shank taps, used for processing
Application:
Used for processing; widely used in CNC machining centers, drilling machines, lathes, CNC/milling machines, boring machines and machine tools, etc.
Tool Handle Length:
Approx. 110mm / 4.3in
Size of Chuck:
Approx. 20mm / 0.8in
Maximum Diameter of Tool Holder Taper:
Approx. 19mm / 0.7in
Applicable Chuck:
 GT12,GT12B,TC312,G3
Interface Location:
GT12 Size:
Approx. 19mm / 0.7in
Package List:
1 x Collet Chuck Holder :

Slični proizvodi u kategoriji