.

.

n / A 5kom / Set četka za uljnu boju Set najlonska kosa akrilne boje četka za farbanje uradi sam akvarelna olovka za umjetnike slikare početnike

n / A 5kom / Set četka za uljnu boju Set najlonska kosa akrilne boje četka za farbanje uradi sam akvarelna

KM 91.33

Količina robe
Tova je dostupan

Napravljen od najlonskog materijala. Upijajuće i fleksibilne čekinje sa ravnom glavom. Četke za bojenje vode, takođe se mogu koristiti za akrilnu boju i uljnu boju. Pogodan je i za umjetnike bilo kojeg nivoa, kao što su profesionalni slikari, studenti, zanatlije i umjetnici boja za tijelo. Ovaj slatki set četkica idealan je poklon za početnike i umjetnike na raznim festivalima. Napravljen od najlonskog materijala. Upijajuće i fleksibilne čekinje sa ravnom glavom. Četke za bojenje vode, takođe se mogu koristiti za akrilnu boju i uljnu boju. Pogodan je i za umjetnike bilo kojeg nivoa, kao što su profesionalni slikari, studenti, zanatlije i umjetnici boja za tijelo. Ovaj slatki set četkica idealan je poklon za početnike i umjetnike na raznim festivalima. Napravljen od najlonskog materijala.Upijajuće i fleksibilne čekinje sa ravnom glavom.Četke za bojenje vode, takođe se mogu koristiti za akrilne boje i ulje Paint.It pogodan je i za umjetnike bilo kojeg nivoa, kao što su profesionalni slikari, studenti, zanatlije i umjetnici boja za tijelo.Ovaj slatki set četkica idealan je poklon za početnike i umjetnike na raznim festivalima.Specifikacija : kosa materijal : Nylon Soluble ili ne : Painthandle materijal : Wood Type : ulje brush Package uključuju : 1*slika materijal ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, molimo kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i dati vam zadovoljavajući odgovor.Pogodni su i za umjetnost noktiju, za crtanje likovnih umjetničkih zanata na noktu.

Ključne karakteristike

Hair Material:
Nylon
Soluble Or Not:
Paint
Handle Material:
Wood
Type:
Oil brush
Package Include:
1*Painting materials:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
They are also suitable for doing nail art, to draw fine art crafts on your nail. :

Slični proizvodi u kategoriji