.

.

MJWDP Uskršnji vijenac Navlaka za ukrašavanje vrata Privjesak za vrata Uskršnja jaja simulacija Garland umjetna za zidne prozore kamin

MJWDP Uskršnji vijenac Navlaka za ukrašavanje vrata Privjesak za vrata Uskršnja jaja simulacija Garland

KM 2.00

Količina robe
Tova je dostupan

Možete ga objesiti na ulaznim vratima ili bilo kojim drugim vratima u vašem domu. Izdržljiv je i pogodan za vaše uskršnje ukrase. Venac je napravljen od prirodnih grana, sa prekrasnim cvjetovima, bobicama, lišćem, leptirima i pjenama zalijepljena na njemu.Ukrasite žutim ružama, bobicama i grančicama s šarenim jajetom i vijencima, dodajući šarmantnu boju kući. Izdržljiv je i pogodan za vaše uskršnje ukrase. Zbog razlika zaslona, ​​boja može biti malo drugačija od vaše očekivane boje, molimo vas da dopustite. Venac je napravljen od prirodnih grana, sa prekrasnim cvjetovima, bobicama, lišćem, leptirima i pjenama zalijepljenim na njemu. Ukrasite žutim ružama, bobicama i grančicama s šarenim jajetom i vijencima, dodajući šarmantnu boju kući. Budući da je potrebno ručno mjerenje, ostavite prostor od 1-3 cm. Pod vašim pažnjom može se koristiti duže vrijeme. Možete ga dati kao poklon svojoj djeci i porodici na Uskrs.Tips za upotrebu : Molimo izbjegavajte direktnu sunčevu svjetlost i loše vrijeme. Pod vašim pažnjom može se koristiti dugo. Možete ga dati kao poklon svojoj djeci i porodici na Uskrs. Ukrasite žutim ružama, bobicama i grančicama sa šarenim jajima i vijencima, dodajući šarmantnu boju vašem domu. Zanat za uskrsnu vijencu iznosi oko 11,8 inča promjera i visine 3 inča, što je savršena veličina za vrata. Možete ga objesiti na svoja ulazna vrata ili bilo koja druga vrata u svom domu. Možete ga dati kao poklon svojoj djeci i porodici na Uskrs.

Ključne karakteristike

Material:
rattan, PP, foam
Size:
30CM in diameter
Net weight:
0.14KG
Packing size:
about 30*30*8CM
Color:
Multicolor
Package Includes:
1 Piece Wreath:
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your :

Slični proizvodi u kategoriji