.

.

Tuš za zaštitu djeteta, kuće za zaštitu ograde Sigurnosna mreža, najlonska zaštitna mreža protiv pada, konstrukciju sigurna mreža za ukras, vrt, balkon, 3 / 5cm mrežaste

Tuš za zaštitu djeteta, kuće za zaštitu ograde Sigurnosna mreža, najlonska zaštitna mreža protiv pada, konstrukciju

KM 2.33

Količina robe
Tova je dostupan

- Zaštitnik barijere može se koristiti ne samo kao sigurnosna mreža za kućne ljubimce i djecu, ali i kao neto penjanja za biljke kako bi se suočavaju za biljke da bi se suočavaju s vašim potrebama . ● Ime : baštato dekoracija Neto / zaštita / ograde Stepen Sigurnosna mreža ● Specifikacija : - Materijal : najlon - Veličina mreže : 3 x 3cm, debljina 5cm- Veličina : dužina x Širina (bilo koje veličine Može se prilagoditi vašim potrebama) ● Značajke : - Zaštitna mreža izrađena je od teške najlonske mreže, vrlo izdržljivog, višekratnog i ne povrijediti vaše ptice - sigurnosna mreža se može postaviti na otvorenom, otporne na koroziju i otporne na koroziju i visoke temperature. Dekorativna mreža : Ova ribarska mreža u boji Zidna ukrasna mreža pogodna je za zidno ukrašavanje dnevnog boravka, hodnika, spavaće sobe, a nalazi se i idealna mreža za fotografije za fotografije ili razglednice. Package uključuje : 1x najlonsku mrežu tereta. Može se ponovo koristiti tradicionalno ručno tkano zanatstvo i podržava prilagođavanje bilo koje druge veličine promjera užeta i veličine mreže. Klinjanje mreža : Visokokvalitetna i izdržljiva najlonska mreža također je pogodna za penjanje postrojenja, povrća, voća i cvijeća.Koristite scene : Pogodno za ukrasne mreže stropa; viseći ukrasne mreže; Foto zidovi; obuka za penjanje; Zaštita balkona i stepenica; Dekoracija zidova pregrade; Scenska zaštita; Zidni ukras. * Zbog efekata prikaza i drugih faktora, stvarna boja proizvoda može se malo razlikovati Iz boje na prednjoj strani računara, molimo pogledajte boju primljenog proizvoda. Pogodno je i za penjanje postrojenja, povrća, voća i cvijeća. Dekorativna mreža : Ova ribarska mreža u boji Zidna ukrasna mreža pogodna je za zidno ukrašavanje dnevnog boravka, hodnika, spavaće sobe, a nalazi se i idealna mreža za fotografije za fotografije ili razglednice. Pogodno je i za penjanje postrojenja, povrća, voća i cvijeća. - Napomene : * Ručno mjerenje, može postojati 1-3cm Greška, molimo pogledajte stvarni proizvod.

Ključne karakteristike

Protection net diameter 5MM, mesh spacing 3*3CM/5*5CM. Color:
White. Protective net can be customized according to your needs. also suitable for climbing plants, vegetables, fruits and flowers.

Slični proizvodi u kategoriji